Nyheter

Så mycket har hänt sen jag skrev sist och vi har inte haft internet på 5 dagar så jag har inte kunnat hålla er uppdaterade över huvud taget. Den största nyheten är att min biljett har blivit ombokad igen pga. krångel hos Turkish Airlines. Så, jag åker hem idag! Jag lyfter 20.35 ikväll och landar hemma i Sverige kl. 11.32 imorgon med ett litet stopp i Istanbul. Vi hade lite hejdå kalas för mig i Söndags då vi spenderade dagen på Bojo Beach. Igår vid middagen gav jag familjen en present jag köpte när jag var hemma i Sverige, ett gjutet hjärta på fot. Min värdmamma började gråta och då började den äldsta dottern att storböla och då började jag ockås gråta. Även om jag verkligen vill åka hem nu så kommer jag sakna dem så himla mycket. Men jag kommer ju och hälsar på så fort jag kan och Skype finns ju alltid. 
 
För ett par dagar sen åt vi på en restaurang som hade apor i en bur.
Den här busingen sträckte ut handen och fick nästan tag på min kamera när jag skulle ta kort.
 
 
I Fredags förr-förra veckan kom hela flyttlasset och vi spenderade en hel dag med att bära in allt i huset. Eller, ett gäng med 15 starka män skötte bärandet och jag och mina värdföräldrar sa vilket rum sakerna skulle vara i och såg till så att de var försiktiga och skötte sitt jobb. Resten av den veckan och hela nästa var vi i huset och satte ihop möbler och inredde. Den nya Nanyn tog hand om barnen så mitt jobb har sett väldigt annorlunda ut de senaste veckorna. I Lördags flyttade vi in och även om det fortfarande är en hel del småpyssel att fixa med är det helt klart okej att bo här nu. Deras liv börjar sakta falla på plats och det är inte längre att totalt kaos jag kommer lämna bakom mig.
 
Två stora lastbilar levererades till huset och det tog hela dagen att lasta ur allt.
 
Det här är vad jag har gjort de senaste veckorna,
satt ihopp möbler och dekorerat i det nya huset.
 
 
Nu ser jag fram emot att komma hem och börja leva mitt eget liv. Jag saknar alla där hemma så mycket mer sen jag var i Sverige under två veckor i somras. Jag har ju också ett eget hus att börja inreda och en supermamma som har fixat och donat under flera veckors tid för att göra min hemkomst så perfekt som möjligt. Nästa gång befinner jag mig på Svensk mark och jag har inga planer på att lämna den inom den närmsta framtiden.
♥  ♥  
 

RSS 2.0